Verwijderen

Er zijn verschillende redenen waarom detectors verwijderd en vervangen moeten worden. De overgrote meerderheid van de detectors is gemonteerd op bayonetbevestigingen. Deze detectors kunnen verwijderd worden met gespecialiseerde hulpmiddelen die op geschikte stokken zijn aangebracht. Door deze gespecialiseerde instrumenten te gebruiken worden de tijd, de kosten, de verstoring en het veiligheidsrisico bespaard die gepaard gaan met ladders, steigers of toegangsapparatuur.

Solo 200 Hulpmiddel voor detectorverwijdering

Gezien het grote assortiment detectors van verschillende vormen en maten, heeft de vakman een universeel hulpmiddel nodig. De kleurgecodeerde koppen van de Solo 200 zijn compatibel met een zeer groot assortiment detectors en kunnen gedraaid worden, zodat ze geschikt zijn voor detectors van nagenoeg elke maat en opstelling.

  • Het universele ontwerp is geschikt voor het grootste assortiment detectors
  • Geschikt voor gebruik onder hoeken
  • Uitstekende kwaliteit met een levenslange garantie

Gespecialiseerde detectortoestellen

De Solo 200 is niet geschikt voor absoluut alle detectors in alle omstandigheden. Voor sommige detectors zijn gespecialiseerde toestellen nodig (ofwel vanwege de unieke vorm of vanwege de interne vergrendelingen). Er bestaan verschillende soorten van dit soort detectors (enkele ervan zijn alleen verkrijgbaar bij de detectorfabrikanten zelf) en ze worden ook op maat gemaakt. Neem contact met ons op om dit verder te bespreken.