Stokken

Stokken worden gebruikt voor detectors die buiten het normale handbereik liggen. Met deze stokken worden de tijd, de kosten, de verstoring en het veiligheidsrisico bespaard die gepaard gaan met ladders, steigers of toegangsapparatuur.

Deze stokken zijn niet alleen qua ontwerp en vakmanschap beter dan ‘andere stokken’. De waarde van de stokken wordt duidelijk als ze dagelijks moeten worden gebruikt en op grote hoogte moeten worden ingezet. De trekgewikkelde glasvezelstokken zijn niet geleidend en uitermate sterk vergeleken met hun gewicht. Ook zorgt de hoge tolerantie voor een minimum aan zweepslag of ombuiging op hoogte, vergeleken met hun gewicht en de prijs. Mede dankzij het eenvoudige vergrendelmechanisme van de telescopische delen zijn deze stokken gebruiksvriendelijk, goed ontworpen en kwalitatief hoogwaardig.

Solo 100/101/108 Telescopische stokken

Faced with a vast array of different models shapes and sizes the professional needs a universal tool. Compatible with an astonishingly wide range of detectors, the colour-coded heads of the Solo 200 rotate to provide a combination of sizes and settings for just about every detector.

  • Optimale verhouding van kracht tot gewicht
  • Minimum mogelijke zweepslag of ombuiging op hoogte
  • Gecertificeerd niet geleidend
  • Verkrijgbaar met een, twee of vier telescopische delen
  • Eenvoudig vergrendelmechanisme en gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende kwaliteit met een levenslange garantie*

Let op! Deze stokken zijn geschikt voor gebruik met het Solo- en Testfire-assortiment detectortestproducten.
*See Terms & Conditions for details